VAGKO GREECE
Greece News
Home
BLOG
Tinctures
ΝΕΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΒΟΤΑΝΑ
ΥΓΕΙΑ
TIPS
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
SPORTS
ΔΙΑΦΟΡΑ
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΓΕΥΣΗΓΝΩΣΙΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΙΤΕΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ
ΜΕΖΕΔΕΣ
ΓΕΥΣΕΙΣ
ΠΟΤΟ ΡΟΦΗΜΑ
ΧΡΗΜΑ
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΣΜΟΣ
Κυριακή 13 Ιουλίου 2014
Πως να απογειώσεις την γεύση στα αυγά μάτια
Όταν έχεις είδη τηγανίσει τα αυγά μάτια , στο τελείωμα σβήνεις με λίγο ξίδι από πάνω. Τη σαλτσούλα που δημιουργείται περιχείστε τη στα αυγά. Το πιάτο σου παίρνει άλλη γευστική διάσταση.
Π.Φ.
Πηγή:
Γεύση – Newpost.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου