Υλικάγια 4 άτομα
1 κιλό γάβρο
1 φλυτζάνι λάδι
2 λεμόνια (το χυμό τους)
6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουτ. της σούπας κοφτή ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1 κιλό γάβρο
1 φλυτζάνι λάδι
2 λεμόνια (το χυμό τους)
6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουτ. της σούπας κοφτή ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τους γάβρους και τους κόβετε το κεφάλι. Τους πλένετε καλά και τους στραγγίζετε στο σουρωτήρι. Κατόπιν, τους βάζετε σ΄ ένα ταψί, προσθέτετε το χυμό από τα λεμόνια, ρίχνετε το σκόρδο, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι και βάζετε το ταψί με τους γάβρους σε μέτριο φούρνο, για να ψηθούν 20-25 λεπτά περίπου.
Πηγή: Γεύση – Newpost.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου