Υλικά1 lime ακέρωτο
1 λεμόνι ακέρωτο
10-15 μύρτιλλα
10-15 κεράσια
3-4 κλωναράκια μέντα
1 μπουκάλι κόκκινο κρασί (Μια καλή επιλογή είναι το Cabernet Sauvignon)
Εκτέλεση
Πλύνε καλά όλα τα φρούτα και το λεμόνι, με το lime. Κόψε το λεμόνι και το lime σε λεπτές ροδέλες. Δοκίμασε να αφαιρέσεις τα κουκούτσια. Χτύπησε ελαφρά τα μύρτιλλα και τα κεράσια να βγάλουν λίγο από το χυμό και τα αρώματά τους στο κρασί.
1 λεμόνι ακέρωτο
10-15 μύρτιλλα
10-15 κεράσια
3-4 κλωναράκια μέντα
1 μπουκάλι κόκκινο κρασί (Μια καλή επιλογή είναι το Cabernet Sauvignon)
Εκτέλεση
Πλύνε καλά όλα τα φρούτα και το λεμόνι, με το lime. Κόψε το λεμόνι και το lime σε λεπτές ροδέλες. Δοκίμασε να αφαιρέσεις τα κουκούτσια. Χτύπησε ελαφρά τα μύρτιλλα και τα κεράσια να βγάλουν λίγο από το χυμό και τα αρώματά τους στο κρασί.
Βάλε το κρασί σε μεγάλη κανάτα. Πρόσθεσε όλα τα φρούτα και τη μέντα (κράτησε μερικά φυλλαράκια για το σερβίρισμα). Άφησε το punch στο ψυγείο για αρκετές ώρες να παγώσει καλά.
Σέρβιρε αν θέλεις με μπόλικα παγάκια
Πηγή: Γεύση – Newpost.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου