Υλικά
Για 2-4 άτομα
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
πιπέρι
λίγη ρίγανη
σπορέλαιο για το τηγάνισμα
½ κιλό κρεμμύδια τριμμένα
½ κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
πιπέρι
λίγη ρίγανη
σπορέλαιο για το τηγάνισμα
½ κιλό κρεμμύδια τριμμένα
½ κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Αν χρειαστεί, ρίχνουμε στο μείγμα με λίγο νερό για μαλακώσει λίγο το μείγμα μας.
Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καυτό λάδι για 3 λεπτά από κάθε μεριά. Τους βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα πάνω σε χαρτοπετσέτα, για να ρουφήξει το λάδι τους.
Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καυτό λάδι για 3 λεπτά από κάθε μεριά. Τους βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα πάνω σε χαρτοπετσέτα, για να ρουφήξει το λάδι τους.
ΠΗΓΗ:sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου