Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Συνταγή για μπριζόλες σε μαρινάδα λάιμ

Λαχταριστές και μαλακές μπριζόλες σε μαρινάδα με λάιμ και καστανή ζάχαρη…
Υλικά
  • 1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη
  • Χυμό από ½ λάιμ
  • 4 μπριζόλες
Για τη σαλάτα
  • 1 μέτριο μάνγκο σε κύβους
  • 1 ώριμο αβοκάντο σε κύβους
  • 1 κόκκινο τσίλι ψιλοκομμένο
  • Μία χούφτα ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
  • Λίγο ελαιόλαδο
Διαδικασία
Μαρινάρουμε τις μπριζόλες σε ένα μεγάλο μπολ με την καστανή ζάχαρη και το λάιμ. Τις αφήνουμε μέσα στο μείγμα για όση ώρα θέλουμε. Τις αφαιρούμε από τη μαρινάδα και τις τοποθετούμε σε μία καυτή σχάρα.
Τις ψήνουμε από την κάθε πλευρά από 5 έως επτά λεπτά, ανάλογα με το πόσο καλά θέλουμε τις μπριζόλες μας. Τις κατεβάζουμε και τις τυλίγουμε για λίγα λεπτά με αλουμινόχαρτο. Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστές και συνοδεύουμε με τη σαλάτα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :