Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Χοιρινό κότσι με μπίρα

Παίρνουμε το χοιρινό κότσι με την πέτσα του. 

Το σοτάρουμε καλά σε ένα τηγάνι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. 
Έπειτα το βάζουμε σε ένα ταψί. 
Το πασπαλίζουμε με φρέσκο θυμάρι και δεντρολίβανο, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 2 κρεμμύδια ξερά κι αρκετό λάδι. 
Ανακατεύουμε καλά να απορροφήσει το κότσι τα μυρωδικά. 
Έπειτα περιχύνουμε με περίπου 1 λίτρο μπίρα και συμπληρώνουμε λίγο νερό ώστε να φτάσει το υγρό στην μέση του κρέατος. 
Σκεπάζουμε με λαδόκολλα κι αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 2 με 2 ½ ώρες περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :