Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Φετουτσίνι με σως αλφρέντο και μανιτάρια

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτάΥλικά

Για 2-4 άτομα

1 κούπα κρέμα γάλακτος
1 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1 σκελίδα τριμμένο σκόρδο
1/4 φλιτζανιού βούτυρο
1/4 φλιτζανιού τριμμένο βασιλικό
1 συσκευασία ζυμαρικά φετουτσίνι
400 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι

 

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σιγά σιγά προσθέτουμε την κρέμα, το τριμμένο σκόρδο και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε συνεχώς. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε προσθέτοντας το βασιλικό.
Στη συνέχεια ρίχνετε τη σως αλφρέντο σε ένα μπολ και αφήνετε στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνετε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια με λίγο λαδάκι, αλάτι και πιπέρι και τσιγαρίζετε μέχρι να μαραθούν για περίπου 5 -7 λεπτά.

Συγχρόνως βράζουμε τα φετουτσίνι σε ζεστό νερό για 7- 8 λεπτά. Στη συνέχεια στραγγίζουμε και σερβίρουμε με τη σάλτσα αλφρέντο.
Έπειτα στο τηγάνι προσθέστε τη σως αλφρέντο και τα φετουτσίνι. ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
 

 

ΠΗΓΗ:sidagi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :