Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτάΥλικά
Για 2-4 άτομα
1 σκελίδα σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
500 γραμμάρια φιλέτο γλώσσας
150 ml μαγιονέζα
200 γραμμάρια τοματάκι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
500 γραμμάρια φιλέτο γλώσσας
150 ml μαγιονέζα
200 γραμμάρια τοματάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Για τη σώς μαγιονέζας ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ εκτός από το τοματάκι.
Απλώστε την ψιλοκομμένη τομάτα σε ένα ταψί και αλατοπιπερώστε το φιλέτο γλώσσας και τοποθετήστε το στο ταψί Αλείψτε το ψάρι με το μείγμα της μαγιονέζας.
Ψήστε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς με άνω και κάτω αντιστάσεις.
Απλώστε την ψιλοκομμένη τομάτα σε ένα ταψί και αλατοπιπερώστε το φιλέτο γλώσσας και τοποθετήστε το στο ταψί Αλείψτε το ψάρι με το μείγμα της μαγιονέζας.
Ψήστε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς με άνω και κάτω αντιστάσεις.
Και για γαρνιτούρα σας προτείνουμε πολύχρωμα μακαρόνια!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου