Για να την φτιάξεις θα χρειαστείς…
ελαιόλαδο
1/4 φλ.τσ χυμό λεμονιού
1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 φλ.τσ. φρυγανιά τριμμένη
2 φιλέτα ψαριού χωρίς κόκκαλα
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
Για τη σαλάτα θα χρειαστείς:
2 φλ.τσ. κομμένο σπανάκι
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Πώς να το κάνεις..
Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Σε ένα μικρό πιάτο ανακάτεψε το λεμόνι, το σκόρδο και το αλάτι και σε ένα άλλο πιάτο ρίξε τη φρυγανιά.
Πάρε το ένα φιλέτο και βούτηξέ το στο πρώτο πιάτο και έπειτα στο δεύτερο μόνο από τη μια μεριά.
Βάλε τα φιλέτα σε ένα κομμάτι λαδόκολας, πασπάλισε με το μαϊντανό και ψήσε στο φούρνο για 13-15 λεπτά.
Φτιάξε στο μεταξύ τη σαλάτα κάνοντας καλό μασάζ για 1 περίπου λεπτό στο σπανάκι σου. Άφησέ το να ξεκουραστεί για 3 λεπτά και έπειτα πρόσθεσε το ντρέσινγκ.
Για να σερβίρεις άπλωσε λίγο σπανάκι στο πιάτο και βάλε το φιλέτο σου από πάνω.
ΠΗΓΗ:faysbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου