VAGKO GREECE
Greece News
Home
BLOG
Tinctures
ΝΕΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΒΟΤΑΝΑ
ΥΓΕΙΑ
TIPS
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
SPORTS
ΔΙΑΦΟΡΑ
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΓΕΥΣΗΓΝΩΣΙΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΙΤΕΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ
ΜΕΖΕΔΕΣ
ΓΕΥΣΕΙΣ
ΠΟΤΟ ΡΟΦΗΜΑ
ΧΡΗΜΑ
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΣΜΟΣ
Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014
Νερό με καρπούζι και μέντα
Δώστε γεύση στο νερό
Υλικά
Μια χούφτα φύλλα μέντας
1/2 φλιτζάνι κομμάτια καρπουζιού
λάιμ
πάγο
Ρίχνουμε όλα τα υλικά
σε μια κανάτα και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου