Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Γιαούρτι στο φαγητό; Tips για να μην κόψει

 Ένα κλασικό κολπάκι για να μειώσεις τις θερμίδες στη μαγειρική όταν βρίσκεσαι σε διατροφή είναι να αντικαταστήσεις την κρέμα γάλακτος με... γιαούρτι. Αν το έχεις, ωστόσο, δοκιμάσει ίσως με λύπη έχεις διαπιστώσει πως μπορεί εύκολα να σου "κόψει". Τι μπορείς να κάνεις;
Για να μη συμβεί αυτό πρέπει πριν προσθέσεις το γιαούρτι στο σκεύος, να το αναμείξεις με ελάχιστο αλεύρι καλαμποκιού (διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό) ή εναλλακτικά ελαφρώς χτυπημένο ασπράδι αβγού.
Αν οι παραπάνω ιδέες δε σε ενθουσίασαν απλά πρόσθεσε το γιούρτι έχοντας αποσύρεις το φαγητό από τη φωτιά και μη το αφήσεις να βράσει.
ΠΗΓΗ:http://www.womenonly.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :