Υλικά για 6 άτομαΠροετοιμασία 15 λεπτά Μαγείρεμα 20 λεπτά
Υλικά-20 ντομάτες λιαστές στο λάδι
-2 φέτες ψωμί χωριάτικο -1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη -μαϊντανό ψιλοκομμένο -1 σφηνάκι τσίπουρο -αλάτι, πιπέρι χοντροτριμμένο -2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο |
Eκτέλεση
Στραγγίζουμε τις ντομάτες από το λάδι και τις ανοίγουμε διάπλατα. Μουσκεύουμε την ψίχα του ψωμιού σε μπολ με το τσίπουρο και λίγο νερό. Στραγγίζουμε καλά. Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Ανακατεύουμε καλά το σκόρδο, τον μαϊντανό, το λάδι, πιπέρι και ελάχιστο αλάτι με το ψωμί στραγγισμένο. Γεμίζουμε με το μείγμα τις ντομάτες. Τις τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε στον φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία για 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει ελαφρώς η επιφάνειά τους.
Συνταγή: Εφη Γιαλούση, Styling: Elena Jeffrey, Food styling: Μάκης Γεωργιάδης - Ηλίας Δεμιρτζόγλου, Φωτογραφία: Παύλος Τσοκούνογλου
ΠΗΓΗ:http://www.thecookbook.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου