Ένα καταπληκτικό λικέρ με δενδρισάκι ή αρμπαρόριζα πιο γνωστή ευρέως, και ρετσίνα!!! Την αμαρτία μου τη λέω.... Δεν περίμενα να γίνει τόσο ωραίο!!!!!! Κοινώς έπαθα πλάκα όταν το δοκίμασα!!!!!
- 1½ λίτρο ρετσίνα
- 20 φυλλαράκια (με το κοτσανάκι τους) αρμπαρόριζα πλυμένα και δεμένα με σπάγγο μαγειρικής
- 500γρ. ζάχαρη
Πώς το κάνουμε:
- Βάζουμε την ρετσίνα την ζάχαρη και τα φυλλαράκια, σε μποτίλια και τα ανακατεύουμε καλά.
- Αφήνουμε σε δροσιά 30 μέρες και στο διάστημα αυτό ανακατεύουμε να διαλυθεί η ζάχαρη καλά.
- Αφαιρούμε τα κλαδάκια και φιλτράρουμε το λικέρ!
Απρόσμενα νόστιμο, ελαφρύ και δροσερό! Με μια λέξη....
ΠΗΓΗ:http://as-mageirepsoume.blogspot.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου