Έχουμε ζεστάνει ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Βάζουμε το κρέας μέσα ώστε να σοταριστεί ελαφρά και να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές.
Κάθε φορά που θα γυρνάμε το κρέας θα προσέχουμε να μην μας αρπάξει.
Προσθέτουμε μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο στο τηγάνι και προαιρετικά λίγο σκόρδο.
Αφού σοταριστούν όλα μαζί σβήνουμε με περίπου 150 ml μαύρη μπίρα.
Προσοχή: Να υπάρξει απόσταση από τη φωτιά όταν ρίχνουμε την μπίρα.
Προαιρετικά προσθέτουμε και λίγο νερό ώστε να αυξηθεί το υγρό για να βράσει το κρέας.
Όταν είναι έτοιμο αφαιρούμε το κρέας και το βάζουμε σε ένα πιάτο.
Στο τηγάνι με την μπίρα προσθέτουμε λίγο εστραγκόν να αρωματιστεί.
Στο τέλος προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας θυμαρίσιο μέλι και συνεχίζουμε τη βράση μέχρι να γίνει η σάλτσα σαν καραμέλα.
Περιχύνουμε από πάνω το κρέας κι αν θέλουμε σερβίρουμε με ένα μαλακό τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου