* 1 κουτάκι μπίρα 330 ml
* 1 πρέζα αλάτι
* 1 πρέζα ζάχαρη
* 1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μετά προσθέτουμε αλεύρι σιγά σιγά μέχρι να γίνει μία ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια. Έπειτα πλάθουμε σε σχήμα της αρεσκείας μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 25-30 λεπτά, ανάλογα με το φούρνο.
Tip: Μέσα στο ζυμάρι μπορούμε να προσθέσουμε υλικά της αρεσκείας μας (π.χ. τομάτα λιαστή, θυμάρι, ελιές κ.λπ.)
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου